• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: BIF og FCM lurer på Superliga-stopper

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De to Superliga-topklubber er begge to interesserede i den 24-årige stopper fra Lyngby Boldklub.

Af Victor Risager

Selvom det ikke var nok til at sikre overlevelse i Superligaen, har Lyngby Boldklub imponeret i foråret, og få spillere har imponeret mere end Kevin Tshiembe, der har været velspillende i De Kongeblås forsvar.

Og ifølge B.T. Sports podcast “Transfervinduet” er den 24-årige forsvarsspillers præstationer blevet bemærket i større klubber.

Både FC Midtjylland og Brøndby IF har ifølge avisens podcast Kevin Tshiembe på listen over mulige transferemner denne sommer.

Til gengæld bliver det ikke billigt, hvis en af topklubberne skal have fingre i Lyngby Boldklub-profilen. Superliga-nedrykkerne ventes at kræve et beløb, der overstiger 10 millioner kroner for Tshiembe.

For nylig kommenterede Tshiembe selv på sin fremtid i et interview med tipsbladet.dk.

- Selvfølgelig vil jeg gerne blive i Superligaen, men indtil videre er jeg Lyngby-spiller, og så må vi se, hvad der kommer. Jeg vil gøre alt for, at vi overlever, og hvis det ikke er tilfældet, tager vi den derfra. Jeg gider ikke tænke for meget over det nu. Jeg har skrevet under på en kontrakt med Lyngby, og den har jeg selvfølgelig respekt for, sagde Kevin Tshiembe til tipsbladet.dk i sidste uge.

Lyngby Boldklub kan efter sigende også sælge en anden profil, og den handel kan allerede falde på plads onsdag aften. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020