Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: BIF-profil koster italienere 15 millioner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF's højre back Andreas Bruus er den seneste tid blevet kædet sammen med italienske Cremonese, men det kan blive en dyr omgang at sikre sig en aftale.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Andreas Bruus dage i Superligaen kan være talte. Den 23-årige højre back er den seneste tid blevet kædet kraftigt sammen med et skifte til Cremonese.

Den italienske klub har for nyligt sikret sig oprykning til Serie A med en andenplads bag Lecce i Serie B. Udsigten til Serie A-fodbold i næste sæson må være tiltalende for ham.

Men det bliver ikke nogen billig omgang for Cremonese, hvis de vil forstærke sig på højre back-positionen. Ifølge Metropolitan Magazine så skal italienerne betale omkring 15 millioner kroner for Andreas Bruus.

Det er en ganske god pris, da han har kontraktudløb næste sommer. Det er samtidig også et godt tidspunkt at sælge, hvis Brøndby gerne vil tjene lidt mønt på ham. Til næste sommer kan han således forlade dem kvit og frit.

Man så Brøndby IF sælge Mikael Uhre, der ligesom Andreas Bruus havde kort tid tilbage af sin aftale med Brøndby, til USA for et stort millionbeløb tilbage i januar.

Selvom italienske medier skriver om en hed flirt mellem Andreas Bruus og Cremonese, så fortalte sportschef i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, før kampen mod Silkeborg IF i et interview med Discovery+, at han ikke havde hørt noget fra den italienske klub.

Andreas Bruus har en lang fortid i Brøndby IF som først ungdomsspiller og sidenhen fast mand i førsteholdstruppen. I denne sæson har han leveret tre mål og to assists i 39 kampe.