• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Brøndby er tæt på ny venstre back

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Brøndby IF får ikke tilgang af tidligere landsholdsspiller Riza Durmisi, men klubben meldes nu tæt på en anden venstre back.

Af Kenneth Jensen

De har indtil videre kun præsenteret angriber Andrija Pavlovic som ny spiller i Brøndby IF, men nu lyder det fra Søren Sorgenfri og NordicBet, at Superliga-klubben er tæt på snart at kunne fremvise endnu en ny spiller.

Brøndby IF har længe været på udkig efter en venstre wing back, der er bedst med venstre fod, og selv om BIF har haft et håb om at få tidligere landsholdsspiller Riza Durmisi hjem, lader det ikke til at ske denne gang.

Læs også:Ekspert kritiserer klubbers coronaløsning: Det er unødvendigt

I hvert fald skriver NordicBet, at venstrebacken ikke har haft forhandlinger med Brøndby denne gang, og rygterne siger da også, at Celta Vigo er et godt bud på en ny arbejdsgiver for danskeren.

Men Brøndby er tæt på en anden venstre back, skriver NordicBet, der ikke har navnet på den spiller, der ventes snart at falde på plads hos de blå-gule. Forventningen er ifølge NordicBet, at klubben fra den københavnske Vestegn får tilgang af en ny spiller i de sidste dage af transfervinduet, der lukker på mandag.

Læs også:Morsom Niels Frederiksen-video: Kevin, lad være med at vende røven til

Denne sommer har det meget handlet om at få ro på butikken og styr på økonomien i Brøndby, og det er sportsdirektør Carsten V. Jensen lykkedes meget godt med. Han har samtidig formået at lave et salg af Simon Tibbling til FC Emmen, og på banen har Brøndby fået en flot start på sæsonen med ni point i tre kampe - point, der er kommet, blandt andet fordi klubben har fået gode præstation fra nogle af de yngre spillere.

Der er stadig nogle spillere, som har været rygtet væk fra klubben. Både Anthony Jung og Marvin Schwäbe har et år igen af deres aftaler, og førstnævnte har tidligere givet udtryk for, at han gerne vil tilbage til Tyskland. Så de to kan også være salgsemner, hvis prisen er rigtig.

Brøndbys næste opgave er en udekamp mod Randers FC i Superligaen fredag.

Læs også:Avis: Frederik Rønnow skifter til Schalke 04

Læs også:Thorsen ligner en ny central midtbanemand på Horsens-holdet

Læs også:Brøndby-spillere udtaget til norske landshold