• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Brøndby IF får lang transfernæse

Foto: Getty Images

Det ser ikke ud til at Brøndby-emnet skal nogen vegne i denne omgang.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Brøndby IF blev mandag sat i forbindelse med den spanske forsvarsspiller Kike Salas.

Stopperen er på kontrakt i Sevilla FC, men han har i lange perioder blot været i udkanten af førsteholdet. Derfor har man denne vinter søgt et lejemål for 20-årige Kike Salas.

Længe har Sevilla været i forhandlinger med CD Tenerife om en aftale. Faktisk var de nået til enighed omkring en lejeaftale med stopperen, der på det seneste er blevet meldt interessant for Brøndby IF.

- Jeg kan ikke kommentere enkelte navne, men det er da interessant, at spansk presse skriver om Brøndby, sagde Carsten V. Jensen mandag om Kike Salas, hvor han også afviste at gå nærmere ind i sagen.

Nu bringer COPE ifølge La Colina de Nervion så nyt om den spanske stopper, de begge klubber ifølge dem får en lang transfernæse. Kike Salas har således besluttet sig for at blive i Sevilla og kæmpe for sin chance på førsteholdet.

Stopperen indgår angiveligt i cheftræner Jorge Sampaolis planer for forårssæsonen, hvor man både skal være konkurrencedygtige i La Liga, Europa League og pokalturneringen.

Kike Salas var i sidste sæson fast mand på klubbens reservehold, men i denne sæson har han været inde omkring førsteholdet. Dog er det blot blevet til spilletid i ti kampe.

Stopperen er på kontrakt frem til 2024 i Sevilla, som han har været en del af, siden han var helt lille. Kike Salas er en del af truppen til aftenens pokalopgør mod Osasuna.