• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: Dette er arbejdsprisen på Gustav Isaksen

Foto: Getty Images

Ifølge medie er arbejdsprisen på FC Midtjylland-profilen på lige omkring 100 millioner kroner.

Af Victor Risager

“Jeg er næsten sikker på, at han bliver det største salg i klubbens historie.”

Sådan lød det fra Claus Steinlein over for Ekstra Bladet, efter at Gustav Isaksen torsdag aften mod Lazio igen-igen leverede en stor præstation og scorede et flot mål.

Og ifølge journalist Sørgen Sorgenfri fra NordicBet.dk er der også blevet sat et stort prisskilt på den 21-årige kantspiller, der efter sigende tiltrækker sig interesse fra både Italien og Tyskland.

Således er “arbejdsprisen” på Gustav Isaksen ifølge journalisten på mellem 12 og 15 millioner euro. I danske kroner er det mellem 90 og 113 millioner, hvilket altså vil gøre ham til et af Superligaens største salg.

Samtidig lyder det, at prisen påvirkes af, at fodboldklubber i disse tider er bange for at gå glip af en talentfuld spiller og er noget nær besatte af ungdom og potentiale. Med sine blot 21 år og imponerende udvikling i denne sæson hører Isaksen i hvert fald til i en kategori over unge spillere med stort potentiale.

Gustav Isaksen, 21 år, har blot halvandet år tilbage af sin kontrakt, der udløber i sommeren 2024. Derfor skal FCM sælge enten til vinter eller til sommer, hvis ikke man vil risikere at miste spilleren gratis.