• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: FC København lurer på Panathinaikos-profil

Foto: Screenshot

FC København er angiveligt på plads i Grækenland denne søndag for at se nærmere på Panathinaikos-angriber.

Af Ole Hoffskov

FC København holder øje med Panathinaikos-angriberen Fotis Ioannidis, skriver det græske medie Sportdog.

I sidste uge kunne B.T.-podcasten "Transfervinduet" fortælle, at FC København har et godt øje til det græske marked, og at de danske mestre i de kommende måneder vil følge ligaen intenst.

Ifølge Sportdog vil FC København have en scout på plads, når Panathinaikos og Volos FC tørner sammen søndag klokken 17.00, og det skal i høj grad være med henblik på at se nærmere på 23-årige Fotis Ioannidis.

Angriberen har i denne sæson scoret fem mål i 33 kampe for Panathinaikos, hvilket alt andet end lige ikke fremstår overvældende i en liga, hvor den tidligere AaB'er Tom van Weert i sidste sæson blev topscorer. 

Til sammenligning har Pep Biel scoret otte kasser for Olympiakos, siden han kom til klubben fra netop FC København 1. september.

Fotis Ioannidis regnes dog som en af de mest lovende angribere i Grækenland, hvilket også understreges af, at han i slutningen af 2022 formåede at etablere sig som starter på landsholdet. Han missede imidlertid de seneste landskampe i EM-kvalifikationen med en skade. 

Foruden FC København skal også den skotske storklub Celtic have Ioannidis' navn på blokken. Angriberens kontrakt med Panathinaikos udløber i sommeren 2024, men grækerne arbejder angiveligt på en forlængelse.