Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland har budt på midtbanespiller

Foto: Getty Images

Endnu en brasilianer kan være på vej til FC Midtjylland.

Af Ole Hoffskov

"FC Midtjylland har budt på brasilianer".

Den overskrift synes at have kørt i ring i de seneste mange transfervinduer, hvor Superligaens tophold har oprustet kraftigt med brasilianske spillere. Det seneste skud på stammen er Vagner Love.

Den næste i rækken kan blive midtbanespilleren Ederson.

Det brasilianske medie Globo skriver, at FC Midtjylland har afgivet et bud på den 22-årige midtbanemand, der er på kontrakt i storklubben Corinthians, men lige nu udlejet til Fortaleza.

Ederson er som udgangspunkt udlejet til Fortaleza for hele 2022, men ifølge Globo er der en klausul i aftalen, som gør, at den kan blive ophævet, hvis en klub fra Europa vil købe midtbanespilleren. Fortaleza har ret til at matche buddet fra FC Midtjylland eller en anden europæisk klub. 

Ulvenes sportschef Svend Graversen fastslog tidligere onsdag i et interview med Sort Snak, at FC Midtjylland gerne vil have en ny midtbanespiller før transferdeadline på mandag.

- Det er én af de positioner, hvor vi gerne vil forstærke os. Jens (Cajuste, red.) er taget af sted, så vi kan godt se, at det er der, vi måske kan bringe én ind. Det er ikke lykkedes os at finde den rigtige, og det bliver vi ved med at arbejde på, lød det fra Graversen.

22-årige Ederson har spillet 76 kampe i Brasiliens bedste række, hvor han har optrådt for både Cruzeiro, Corinthians og Fortaleza. Det er blevet til tre scoringer.