Medie: FC Midtjylland undersøger træner i Celtic
Foto: Getty Images
Superliga

Medie: FC Midtjylland undersøger træner i Celtic

FC Midtjylland kigger mod udlandet efter en ny cheftræner.

FC Midtjylland kan få den første udenlandske træner i klubbens historie.

Ifølge BT-podcasten Transfervinduet er den 38-årige skotte John Kennedy et navn, der spøger på Heden, hvor Claus Steinlein og co. som bekendt er på udkig efter en ny cheftræner i kølvandet på fyringen af Bo Henriksen.

John Kennedy er til dagligt assisterende træner for Ange Postecoglou i storklubben Celtic, og han har tilbragt det meste af sit 38-årige liv i klubben, hvor han både har været spiller, scout, assisterende træner, ungdomstræner og cheftræner.

I 2021 var han i en kort periode vikarierende cheftræner, og det blev til fire sejre, fire uafgjorte og to nederlag i de 10 kampe, han fik som vikar - begge nederlag var til arvefjenderne fra Rangers FC.

Ifølge BT-podcasten er John Kennedy et navn, man undersøger i FC Midtjylland, men mere konkret er det ikke i øjeblikket. Skotten selv skal være meget interesseret i at blive ny cheftræner hos de danske vicemestre.

Det forlyder desuden, at David Nielsen ikke er et tema i FC Midtjylland, og at meget tyder på, at "ulvenes" næste cheftræner bliver en udlænding.

Lige nu er Henrik Jensen trænervikar i FCM, og han holder stolen varm, indtil midtjyderne har en permanent løsning på plads. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.