• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Medie: FCK-stjernes bagland arbejder på klubskifte

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Spanieren spiller efter alt at dømme på lånt tid i FC København.

Af Jacob Quvang

Pep Biel har været en af sæsonens helt store lyspunkter for FC København, hvor han virkelig har formået at bygge på i forhold til slutproduktet.

Dermed står han som en af sæsonens helt store profiler, både i FC København og i Superligaen.

Det kan dog være på lånt tid, at han er i dansk fodbold. Således siger Michel Wikkelsø Davidsen, der er BT's fodboldredaktør, i mediets podcast 'Transfervinduet', at FC København arbejder på et sommersalg af den spanske profil.

- Han er ret varm på markedet, Pep Biel, og der er allerede taget de første skridt mod et skifte. Der er indledende snakke med interesserede klubber. Indledende snakker for at gøre benarbejdet for et skifte. De her klubber er engelske, italienske og tyske klubber. Men der er stadig lang vej endnu. For planen er, som jeg forstår det, og så kan det gå galt det næste stykke tid, at han til sommer skal skydes afsted for et stort beløb. Der er prisen afhængig af, hvilke klubber der er kommet til bordet, men det bliver jo, hvis han bliver solgt, for et stort beløb, siger Davidsen, som også siger, at et januarskifte sandsynligvis ikke bliver aktuelt:

- Hvis det skal ske til januar, så snakker man om, at det er fordi, en klub er i panik derude, og det er ikke sikkert, at Pep Biel vil være interesseret i sådan et skifte til en klub i panik.

Derudover nævner han, at Pep Biel ikke er interesseret i et skifte tilbage til Spanien, og at dette først er noget, han igen vil senere i sin karriere.

Pep Biel kom til FCK i 2019 fra Real Zaragoza, og i denne sæson står han noteret for 12 mål og ni oplæg i 27 kampe på tværs af alle turneringer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020