• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: FCM og SønderjyskE stort set enige om Marc Dal Hende

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Marc Dal Hende rykker tættere på et skifte til SønderjyskE, forlyder det nu.

Af Victor Risager

Marc Dal Hende kan måske snart vende tilbage til SønderjyskE. Ifølge Der Nordschleswiger er FC Midtjylland og SønderjyskE således enige om en pris. 

Mediet mener at vide, at de to klubber er mere eller mindre enige om en transferpris på lige under en million kroner. Tidligere krævede FC Midtjylland halvanden million kroner, men prisen er siden sænket.

Til gengæld mangler SønderjyskE stadig at blive enig med Marc Dal Hende, skriver Der Nordschleswiger.  

Tidligere har Glen Riddersholm kaldt Dal Hende for en ønskespiller, og sportschef Hans Jørgen Haysen har også talt godt om ideen.

- Det er jeg da meget enig med Glen i, og Marc Dal Hende er en spiller, jeg har hentet én gang. Det er selvfølgelig et rigtig godt navn, og vi er jo på udkig efter en venstre back, så jeg forstår koblingen. FC Midtjylland har slået fast, at Marc er fri til at finde en ny klub, og han er da velkommen til at ringe til mig, men derudover har jeg ikke så mange kommentarer, sagde Hans Jørgen Haysen forleden til tipsbladet.dk. 

Marc Dal Hende, der er 29 år, spillede for SønderjyskE fra 2015 til 2017, hvor han skiftede til FC Midtjylland, som han har spillet for siden. I SønderjyskE har han spillet 41 kampe og scoret otte mål. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus