• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: Han er i Danmark for at lukke en aftale

Foto: Getty Images

Målfarlig midtbanespiller ventes at skifte til en klub i Danmark.

Af Ole Hoffskov

I de seneste 10 år har midtbanespilleren Luc Kassi tørnet ud for Stabæk i Norge, og han er noteret for præcis 200 kampe for klubben. Nu kan den 28-årige norsk-ivorianer have spillet sin sidste.

Luc Kassi befinder sig lige nu i Danmark for at indgå en aftale med en indtil videre unavngiven klub, og midtbanespilleren kan skifte kvit og frit, da han havde kontraktudløb i Stabæk for godt en måned siden. 

Der er tale om en klub i NordicBet Ligaen.

Stabæk har givet Luc Kassi et tilbud om at forlænge kontrakten, men han har tøvet med at svare tilbage, og nu ser det altså ud til, at han skal til Danmark. Derfor er tilbuddet blevet trukket tilbage. 

- Det er en skam efter alt det, vi har gjort for Luc, men det er korrekt, at vi har trukket tilbuddet tilbage. Vi kan ikke have et tilbud ude, når han er i Danmark og virker til at fortsætte karrieren der, siger Torgeir Bjarmann, der er sportschef i Stabæk, til norske Discovery.

Luc Kassi har i 200 kampe scoret 43 mål og lavet 32 assists for Stabæk, hvor han for det meste har spillet centralt på midten, men også har huseret som venstre kant. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.