Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Medie: Han kan afgøre Oliver Christensens fremtid

Om Superliga-keeperen kommer til Hamburger SV eller ej, afhænger tilsyneladende af, om tyskerne får solgt en anden spiller.

U21-landsholdskeeperen Oliver Christensen har i den seneste uges tid været sat i forbindelse med et skifte væk fra OB og Superligaen. Den tyske traditionsklub Hamburger SV skal således være meget interesserede i at tilknytte den unge dansker.

Men om "Gribben fra Kerteminde" kommer til den tyske klub eller ej, afhænger tilsyneladende af en anden spillers fremtid.

Således skriver Kreiszeitung nu, at Hamburger SV kan sælge den talentfulde midtbanespiller Amadou Onana for mellem 60 og 75 millioner kroner. Flere klubber har været meldt interesserede i den 19-årige belgier, men især franske Stade Rennes skal nu bejle til Onana.

Et sådant salg skal give penge i kassen til at hente andre spillere, og her fremhæves Oliver Christensen af Kreiszeitung.

Tidligere har andre medier skrevet, at OB kræver mellem 19 og 23 millioner kroner for den unge keeper, og det har Hamburger SV ikke umiddelbart råd til at betale - medmindre de altså sælger Amadou Onana.

Oliver Christensen, 22 år, har været førstevalget i OB i de seneste to sæsoner og har stået 66 kampe for klubben. 

Hamburger SV har tidligere på sommeren hentet en anden ung dansker i form af Mikkel Kaufmann, og han storroser "Gribben fra Kerteminde" i kølvandet på rygterne. Her kan du læse om det.