• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Har ikke henvendt sig på Christian Eriksen

Foto: Getty Images

Ifølge det danske medie NordicBet afviser FCK at have henvendt sig på Christian Eriksen.

Af Kenneth Jensen

Vil Christian Eriksen fortsætte sin karriere?

Der er mange historier om den danske landsholdsstjernes fremtid, efter han fredag fik ophævet sin aftale med Inter. I Italien kan man ikke spille med en hjertestarter, og dermed skal Eriksen finde sig et andet sted, hvis han ønsker at spille videre.

Og det kan måske blive i Danmark. I hvert fald er der blevet meldt om interesse fra både FC København og OB. Men ifølge NordicBet er førstnævntes interesse i Christian Eriksen ikke der, hvor klubben har indhentet informationer.

NordicBet skriver, at FCK-kilder afviser, at klubben skal have henvendt sig på Christian Eriksen. Det er dog ikke ensbetydende med, at han ikke er interessant for FCK, men blot at klubben ikke er så langt, at man har spurgt på midtbanespilleren, der fylder 30 år i februar. 

Eriksens hollandske agent, Martin Schoots, har til Ekstra Bladet oplyst, at fire klubber har bedt om info på Christian Eriksen, og at en af de fire klubber var dansk.

Det kunne meget vel være fynske OB, da Christian Eriksen har hus et stenkast fra træningsanlægget i Odense, og fordi det er her, han af og til genoptræner.

Danskeren er også blevet sat i sine tidligere klubber AFC Ajax og Tottenham Hotspur. Og der er næppe nogen tvivl om, at Christian Eriksen kan finde sig en ny arbejdsgiver, hvis han vil fortsætte karrieren efter sin kollaps i sommer.