• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Her sætter dansk bomber sin underskrift

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Sebastian Grønning er igang med at pakke kufferterne for at rejse mod sydligere himmelstrøg, da han angiveligt skriver under med OFI Kreta tirsdag.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Sebastian Grønnings ophold i AGF blev et kort et af slagsen.

Tidligere mandag skrev B.T., at den græske klub OFI Kreta har hentet den danske angriber på en kontrakt frem til 2025. Grønning har allerede forladt AGF's træningslejr for at rejse til Grækenland og færdiggøre de sidste detaljer.

Her tilføjer græske medier, at 25-årige Sebastian Grønning forventes at lande i Kretas hovedstad Iraklion omkring midnatstid mandag. Derefter skal han gennemgå det obligatoriske lægetjek tirsdag, og hvis alt går godt, præsenteres han samme dag.

Den tidligere Viborg FF-bomber bliver OFI Kretas tredje signing denne vinter. Klubben indtager niendepladsen i den bedste græske række, og danskerens åbenlyse opgave bliver at sende boldene i netmaskerne.

OFI er et af de mindst scorende hold i ligaen foruden de fem lavest placerede mandskaber. Netop at score mål er en af Grønnings spidskompetencer, hvilket han særligt viste i Viborg FF.

Det sikrede ham også et stort skifte til sydkoreanske Suwon Bluewings for et år siden. Opholdet sluttede dog efter et halvt år, hvor Sebastian Grønning afviste barndomsklubben AaB for at prøve sig af i AGF.

Det viste sig aldrig at blive noget lykkeligt samarbejde, da angriberen blot noterede sig for et enkelt mål i løbet af 85 Superliga-minutter, som blev fordelt på seks indskiftninger.

Patrick Mortensen og nyindkøbet Sigurd Haugen samt lejesvenden Jelle Duin var Uwe Röslers foretrukne frontløbere i efteråret.