• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: Jesse Joronen til lægetjek i Italien onsdag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesse Joronen er angiveligt meget tæt på at skifte fra FCK til Serie A-oprykkerne fra Brescia. Målmanden skal til lægetjek onsdag, skriver Gianluca Di Marzio.

Af Ole Hoffskov

Jesse Joronens timer i FC København er talte, hvis man skal tro italienske medier.

Mandag skrev avisen Corriere dello Sport, at den finske målmand er tæt på at lande en tre-årig aftale i den italienske oprykkerklub Brescia, og det bakkes op af normalt velinformerede Gianluca Di Marzio, der melder, at aftalen mellem Brescia og FC København er på plads.

Læs også: Medie: Svensk topklub tæt på FC København-forsvarer

Ifølge mediet ankommer Jesse Joronen til Italien onsdag, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek og underskrive en kontrakt med Serie A-klubben.

Jesse Joronen kom til FC København fra AC Horsens for et år siden, og målmanden leverede en fin præstation i den forgangne sæson, men de danske mestre får tilgang af Sten Grytebust, og den brandvarme flirt med Brescia kunne indikere, at Joronen har fået besked på, at han som udgangspunkt er nummer to i rækken efter Grytebust. 

Den 26-årige finne har kontrakt med FC København frem til sommeren 2023, så løverne kan med rette forlange en pæn transfersum af Brescia. Foruden Joronen skal FC København også være tæt på at sælge midtstopperen Sotiriois Papagiannopoulos til AIK - det meldte et svensk medie mandag. 

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommetar fra Jesse Joronen, men det har ikke været muligt at komme igennem på telefonen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus