Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Jordan Larsson har videresalgsklausul

FC København skal aflevere en del af transfersummen, hvis klubben sælger Jordan Larsson i fremtiden. Det melder tysk medie.

FC København ser ud til at have skudt papegøjen med Jordan Larsson, der lige nu er en del af en sprudlende offensiv hos de danske mestre. Svenskeren viste allerede lovende takter i slutningen af sidste sæson, og derfor valgte FCK ikke overraskende at købe ham fri af Schalke 04 tidligere på sommeren.

De danske mestre betalte ifølge Tipsbladets oplysninger 15 millioner kroner for den 26-årige angriber, og nu kan Sport Bild bringe flere detaljer om Jordan Larsson.

Ifølge mediet er der ikke aftalt bonusordninger mellem FC København og Schalke 04, hvad der ellers er typisk i forbindelse med transfersummer. Det vil sige, at FCK hverken skal punge ud til tyskerne ved kvalifikation til Champions League, et dansk mesterskab eller andet. FCK og Schalke 04 har afregnet, hvad der skal afregnes.

Til gengæld mener Sport Bild at vide, at Schalke 04 har en videresalgsklausul på 10 procent, og det betyder altså, at FC København sende en bid af kagen til Ruhr-distrikitet, hvis svenskeren bliver solgt i fremtiden.

Jordan Larsson har kontrakt med FC København frem til sommeren 2027.