• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: Nu har de sendt bud til FCM

Foto: Getty Images

Fluminense har sendt et bud om at forlænge Marronys lejeaftale, forlyder det nu.

Af Victor Risager

Han har hidtil ikke været nogen sportslig succes i FC Midtjylland, men i Fluminense er de helt vilde med Marrony.

Ja, faktisk er Fluminense så vilde med lejesvenden fra FC Midtjylland, at de nu har sendt et officielt tilbud til “ulvene” om at forlænge lejeaftalen. Lige nu står den til at udløbe til sommer, men Fluminense vil holde på Marrony resten af 2023. Det skriver Globo. 

Globo skriver imidlertid ikke noget om økonomien i en sådan aftale, og historien melder heller ikke noget om et eventuelt svar fra FC Midtjylland.

Historien kommer, efter at 23-årige Marrony har nydt en succesfuld opstart med Fluminense. I sidste uge strålede angriberen i en testkamp med to mål og to assister, ligesom hans fysiske tilstand angiveligt er blevet bedre.

FCM købte Marrony i sommeren 2021 for over 30 millioner kroner, men han noterede sig blot for 13 kampe uden mål, inden han blev sendt til Fluminense på en lejeaftale i sommer.

Fluminense menes desuden at have en købsoption, så de kan hente Marrony permanent for 33,5 millioner kroner. Måske den kan blive aktuel, hvis ikke FCM er ligeså vilde som Fluminense med tanken om at forlænge angriberens lejeaftale.