• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Medie: OB viser interesse for svensk forsvarsspiller

Medie: OB viser interesse for svensk forsvarsspiller
Foto: Getty Images

OB forsøgte i sommer at hente Tom Pettersson fra Östersunds til klubben, beretter SportExpressen.

Af Mads Bye Marboe

Mandag aften lukkede det danske transfervindue, og for OB lykkedes det henover sommeren at hente Moses Opondo, Issam Jebali, Sander Svendsen, Kingsley Madu og senest Alexander Juel Jensen til klubben.

En sjette tilgang kunne dog have været undervejs, afslører SportExpressen tirsdag. Fynboerne forsøgte således at hente 29-årige Tom Pettersson i svenske Östersunds FK.

Pettersson har spillet for Östersunds siden 2017, og han står i denne sæson noteret for 14 kampe for klubben. Han har både optrådt som venstreback og i midterforsvaret.

- Jeg vil ikke kommentere på det, og alt sådan noget skal tages med min agent. Jeg ved bare, at jeg er 100 procent fokuseret på at løse denne situation, som vi befinder os i, og jeg vil være med til at sørge for, at Östersunds også spiller i Allsvenskan i 2020, fortæller han selv om interessen til SportExpressen.

Petterssons kontrakt med klubben udløber ved årsskiftet, og agent Arash Bayat bekræfter, at der er interesse fra udlandet. Et skifte til OB kan således blive aktuelt igen til januar.

- Der har været en masse forespørgsler på Tom i sommer, men han har hele tiden haft den holdning, at han stadig har et stykke arbejde at gøre færdigt i Östersunds.

- Han ønsker ikke at forlade klubben i denne tilstand, og det fortæller meget om Tom som person, lyder det.

Pettersson blev for tre år siden kædet sammen med Esbjerg fB. Dengang optrådte han for IFK Göteborg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.