Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Otte års fængsel til tidl. AGF-spiller

Den tidligere AGF-spiller Willy Scheepers, der også spillede for OB og Vejle, er blevet idømt en lang fængselsstraf i Schweiz.

Han har tidligere optrådt for tre danske traditionsklubber, men de kommende år kommer Willy Scheepers til at tilbringe bag tremmer. 

Sådan lyder det i hvert fald fra det schweiziske medie Blick, der skriver, at hollænderen er blevet idømt otte års fængsel for hvidvask samt for at sælge kokain. 

Den i dag 61-årige Willy Scheepers, der tilbage i firserne optrådte for AGF, OB og Vejle, har allerede tilbragt over to år i fængsel. Dermed mangler han altså at afsone omtrent seks år. Willy Scheepers udvises endvidere fra Schweiz, når han har afsonet sin straf. 

Også Willy Scheepers' medsammensvorne i det kriminelle foretagende har fået en længere fængselsstraf, lyder det. Myndighederne vil nu destruere de mere end to kilo kokain, som man har beslaglagt i sagen. 

Willy Scheepers spillede for AGF tilbage i 1984, hvorefter hollænderen skiftede til Vejle. Efter en tur i tysk fodbold rykkede Scheepers i 1987 tilbage til dansk fodbold, da han tørnede ud for OB, inden han i 1988 rykkede til schweizisk fodbold. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.