Foto: Getty Images
Superliga

Medie: Overvejer afsked med dansk angrebstalent

Dansk angriber er i denne sæson tilbage i Superligaen, men spørgsmålet er, om han skal retur til Tyskland til sommer?

Der var et magisk øjeblik, da danske Wahid Faghir for et års tid siden fik sin hjemmebanedebut for Stuttgart, for det var ham, der scorede det udlignende mål mod Union Berlin. Siden har han dog ikke scoret, og nu har han også forladt klubben.

Og spørgsmålet er, om han kommer tilbage til Tyskland og Stuttgart og får en rolle på førsteholdet.

Lokalavisen Stuttgarter Nachrichten er i tvivl. Det kan ende med en afsked med Faghir.

Udover det ene magiske øjeblik, har det været meget få muligheder, 19-årige Faghir har fået, og de få chancer, det er blevet til, har han ikke grebet.

Den danske angriber er for tiden udlejet til FC Nordsjælland, Superligaens tophold, og han har spillet 47 minutter i alt for klubben fra Farum. FCN har en købsoption på danskeren, men den option er stor og derfor også urealitisk.

- Det virker urealistisk, at Nordsjælland graver så dybt i lommen for en reserve, med mindre Faghir tager nogle udviklingsskridt de kommende måneder. Potentialet er der utvivlsomt.

- Den 19-åriges aftale løber frem til 2026, og der kommer helt sikkert til at ske noget i denne periode. Enten bliver han markant bedre, eller også bliver han udlejet eller solgt. Indtil videre har tingene ikke fungeret mellem Faghir og VfB - bortset fra det ene, specielle øjeblik mod Union Berlin, skriver mediet.

Den tidligere Vejle Boldklub-spiller sad på bænken i hele opgøret mod Randers FC senest.