Superliga Kenneth Jensen

Medie: Peter Sørensen takkede nej til dansk klub

Foto: Getty Images

Den tidligere Superliga-træner valgte at takke nej til dansk trænerjob, skriver mediet Campo.

Af Kenneth Jensen

De endte med Lars Vind, Esbjerg fB. Den rutinerede mand har da også sit på plads og kender EfB indgående, da han har arbejdet i klubben i mange år, men klubben har alligevel afsøgt markedet og spurgt på flere trænere.

Og ifølge Campo.dk er en af dem Peter Sørensen.

Tidligere har JydskeVestkysten fortlat, at Lars "Lungi" Sørensen og Henrik Pedersen begge er blevet jobbet som træner for EfB tilbudt, men begge har takket nej. Blandt andet fordi der er usikkerhed om klubbens udenlandske ejer. 

Henrik Pedersen er fortsat træner i Vendsyssel FF, og Lars "Lungi" Sørensen er tidligere EfB-træner og i øvrigt særdeles respekteret i fodboldmiljøet og Esbjerg.

Klubben endte med at rykke ud af NordicBet Ligaen og er dermed blot i den tredjebedste række, og klubben har brug for ro og en sikker man i trænersædet, hvorfor man altså har kigget på Peter Sørensen, som administrerende direktør Jens Hammer Sørensen kender ndgående fra deres fælles fortid i Hobro IK.

Men Peter Sørensen skal altså have takket nej til jobbet. 

Udover Hobro IK har Peter Sørensen også en fortid som træner i Superliga-klubberne AGF og Silkeborg IF - han var senest i Vejle Boldklub, men blev fyret i foråret.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.