• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Stor profil er færdig i FCK til sommer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han har i mange år været en stor profil for FC København, men denne sæson bliver angiveligt den sidste ifølge græsk medie.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I mere end fem år har Carlos Zeca været FC Københavns styrmand og leder på midtbanen.

Men til næste sommer har den 34-årige græker kontraktudløb med FC København. Ikke meget tyder på, at Zeca har i sinde at forlænge opholdet i Danmark med flere år.

Det skriver det græske medie Sport24.

Mediet fortæller, at hverken klubben eller Zeca selv har i sinde at indgå i en dialog omkring en forlængelse, da midtbanemanden ønsker en ny og sidste udfordring, når kontrakten udløber den 30. juni 2023.

Ifølge Sport24 så er FCK-anføreren på udkig efter et eksotisk eventyr eller en retur til græsk fodbold, hvor han tidligere har tørnet ud for Panathinaikos.

Holder informationerne fra Sport24 stik, så bliver facit seks sæsoner i FC København. Han var med til at vinde mesterskabet i 2019 og 2022, og så fik han i denne sæson drømmen om Champions League opfyldt.

Zeca er netop kommet tilbage i omdrejninger efter en korsbåndsskade holdte ham ukampdygtig i store dele af sidste sæson. Han har siden vist sig at være lige så vigtig for FCK, som han altid har været.

Det er blevet til otte kampe i denne sæson, og i skrivende stund noterer han sig for nummer ni, da han starter på banen mod FC Midtjylland.