• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Medie: Storklub vil have FC Nordsjælland-profil

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland kan stadig nå at sige farvel til Ernest Nuamah denne vinter.

Af Lars Gram-Hanssen

Ernest Nuamah har været en af de fremtrædende spillere i Superligaen i denne sæson, og ghaneserens tid i dansk fodbold kan potentielt snart være forbi. 

Franske Marseille har tidligere været meldt interesseret, og nu er der blevet sat navn på en ny bejler til FC Nordsjælland-profilen. 

Det tyrkiske medie CNN Türk skriver, at Istanbul-klubben Fenerbahçe er interesseret i Ernest Nuamah, der har scoret fem gange i Superligaen i denne sæson. 

Ifølge CNN Türk er Fenerbahçe interesseret i at hente Ernest Nuamah allerede denne vinter, hvilket er muligt, idet det tyrkiske transfervindue først smækker i den 8. februar. 

Istanbul-klubben siges dog også at være interesseret i at købe Nuamah til sommer, såfremt det ikke viser sig muligt at tilknytte ghaneseren i løbet af den kommende uges tid. Nuamah har angiveligt været på Istanbul-klubbens radar igennem et stykke tid. 

B.T. skrev i sidste uge, at Marseille har haft kig på Nuamah, men ifølge Tipsbladets oplysninger skal prisen op i nærheden af de 105 millioner kroner, som FC Nordsjælland solgte Andreas Schjelderup for, hvis Farum-klubben skal sige farvel til Nuamah på nuværende tidspunkt.