Medie: Succestræner er et emne i AaB
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Medie: Succestræner er et emne i AaB

Nordjyderne AaB leder efter en ny træner efter Jacob Friis' opsigelse, og angiveligt har AaB et godt øje til en norsk træner.

Superliga-klubben AaB har nu i nogle uger afsøgt markedet efter en ny cheftræner, og nordjyderne er ikke i mål endnu.

Klubben fra Aalborg mistede cheftræner Jacob Friis, der valgte at sige op, og derfor er det Peter Feher, der for tiden har rollen som cheftræner, mens sportschef Inge André Olsen jagter en ny cheftræner.

Og der er nu nyt omkring et af emnerne.

Læs også:Medie: Udenlandsk klub har "seriøs" interesse i Brøndby IF-spiller

Det er det danske medie NordicBet, der skriver, at norske Kjetil Knutsen fra Bodø/Glimt er et emne i AaB. Om han er mere end et emne, ved mediet ikke, men det er meget muligt, at Kjetil Knutsen under alle omstændigheder har besluttet sig for at spille sæsonen i Norge til ende, inden han tager en beslutning om at blive eller smutte fra klubben.

Han spiller 4-3-3, og det er også en opstilling, de tidligere har spillet i AaB.

Træneren har kontrakt med den kommende norske mesterklub frem til sommeren 2022, så AaB skal altså købe ham fri af Bodø/Glimt, hvis han skal være fremtidens AaB-træner. 

Læs også:Smilende Erik Hamrén om AaB-comeback: Vi må se, hvad der sker

Bodø/Glimt, der har både Kasper Junker og Philip Zinckernagel på holdet, er bare et enkelt point fra at blive norsk mester. Med seks runder igen har klubben hele 18 point ned til de forsvarende mestre Molde, og det er et imponerende mesterskab, Knutsen og holdet er på vej imod.

Den norske klub har spillet offensivt og har udviklet spillere, mens man samtidig bare har vundet og vundet. 21 af 24 ligakampe har Bodø/Glimt vundet.

Læs også:Tre Superliga-spillere udtaget til norsk nød-landshold: To kan få debut

Læs også:FC Nordsjælland-profil tvunget til ærgerligt afbud

Læs også:Arnesen om sin Chelsea-tid: Abramovich var imod talentarbejdet