• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: Superliga-interesse for hollænder

Foto: Getty Images

Der er angiveligt en Superliga-klub, der lurer på den hollandske midtbanespiller.

Af Victor Risager

I den forgangne sæson var Thom Haye var en stor profil på midtbanen hos NAC Breda i den næstbedste hollandske række, men her glippede oprykning til Æresdivisionen. Og nu kan midtbanespilleren i stedet søge mod Danmark for at finde en ny klub.

Thom Haye tiltrækker sig således interesse fra en Superliga-klub, skriver mediet BN DeStem.

Der sættes ikke navn på den danske klub, der angiveligt er interesseret i den hollandske midtbanespiller, men tidligere har han faktisk været rygtet til FC Nordsjælland. Dengang afviste cheftræner Flemming Pedersen imidlertid klart, at det var et rygte med hold i.

- Der stod også noget om et par midtbanespillere, og det kan jeg godt sige, var en stor gang løgn. Vi mangler jo ikke midtbanespillere, så det kan være, der er nogen, der gerne vil bruge os (i medierne) til at bringe deres spiller frem, og derfor sender noget ud. Jeg vil gerne stå inde for, at rygterne om de midtbanespillere er en gang løgn, sagde Flemming Pedersen til tipsbladet.dk i efteråret 2019.

187 centimeter høje Thom Haye, 26 år, har selv erkendt, at han gerne vil væk fra NAC Breda denne sommer for at prøve sig af på et højere niveau. Det er da altså tilsyneladende gode chancer for, og BN DeStem skriver også, at en klub fra Æresdivisionen lurer på ham.

Midtbanespilleren har også en fortid hos blandt andre topklubben AZ Alkmaar samt italienske Lecce. Han står noteret for ni kampe for det hollandske U21-landshold.