• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Kesting

Medie: Superligaklub i dialog med Gerrards fætter

Foto: Getty Images

Sidstepladsen i Superligaen bliver angiveligt snart en angriber rigere.

Af Nikolaj Kesting

Vejle Boldklub er lige nu i Dialog med den 20-årige angriber Bobby Duncan. Det skriver Football Insider. 

Angriberen er lige nu ejet af Derby Country. Her har han kun en enkel optræden på CV'et, da han spillede 90. minutter i en FA-kamp sidste sæson. Det var dog på en lidt tynd baggrund, da Derby-truppen var ramt af et coronaudbrud. 

Ifølge det engelske medie er Duncan lige nu i Danmark for at få kontrakten på plads. 

Bobby Duncan spillede ungdomsfodbold i både Manchester City og Liverpool, men har haft svært ved at finde den samme succes i seniorkarrieren, som han havde på ungdomsniveau. 

Vejle ligger lige nu sidst i Superligaen efter at have tabt sine to første kampe. Holdet er lige nu det eneste hold på nul point og en målscore på 0-3, hvorfor en angriber ikke lyder som nogen dum ide.

I 2019 var der også snak om, at briten skulle til Superligaen, da FC Nordsjælland blev sat i forbindelse med angriberen. Duncan endte dengang med at flytte til Fiorentina i Italien. Efter et mindre succefyldt ophold røg han i 2020 så retur til England

Derby er i en speciel situation, da den for nylig har fået en transferstraf, efter at have haft problemer med regnskaberne fra 2016-2018. Det kan muligvis forklare, hvorfor at Derby prøver at komme med af med Bobby Duncan, der er i familie med Liverpool-legenden Steven Gerrard. Læs mere om den bizarre i situation i Derby her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020