Medie: Uffe Bech kan være et emne i Brøndby
Foto: Joachim Sielski/Getty Images
Superliga

Medie: Uffe Bech kan være et emne i Brøndby

Flere spillere forlader Brøndby IF denne sommer, og det kan få klubben til at kigge mod Tyskland efter forstærkninger.

Godt nok kender vi Uffe Bech som kantspiller, men den tidligere landsholdsspiller kan også spille som angriber og som offensiv midtbane, og ifølge Ekstra Bladet skulle det gøre Hannover-danskeren til et emne i Brøndby IF.

Brøndby spiller ikke med kanter, men står foran en sommer, hvor mange spillere forlader klubben. Thomas Kahlenberg stopper karrieren, og Lebogang Phiri, Frederik Holst, Rodolph Austin forlader alle klubben ved kontraktudløb om en måneds tid, mens Rezan Corlus fremtid er usikker, ligesom Jan Kliments er det.

Derfor er Troels Bech ikke overraskende i gang med at sondere markedet efter alternativer til Brøndby-holdet, og Ekstra Bladet skriver, at sportsdirektørens øjne kigger mod Hannover 96 og Uffe Bech.

Angiveligt er Uffe Bech et emne til den offensive del af banen, fordi han ikke har fået meget spilletid i den tyske klub. Syv kampe har han spillet, og med to år igen af aftalen er det langt fra sikkert, at Hannover er interesseret i at holde fast i danskeren, der måske kan blive tilbudt til Brøndby, uden at det koster en bondegård.

Uffe Bech, der skiftede fra FC Nordsjælland i 2015, har fortsat to år igen af aftalen med Hannover. Han har ligeledes en fortid i Lyngby. Og ja, så er spørgsmålet, om han på et tidspunkt kan have en fremtid i Brøndby.

24-årige Uffe Bech har tre danske A-landskampe på cv'et.