Premier League /ritzau/

Chokerede holdet: "AC" trak sig fra finale

Foto: Getty Images

Andreas Christensen var ikke med i FA Cup-finalen, og det var ifølge The Guardian hans egen beslutning.

Af /ritzau/

Det var Andreas Christensen selv, der havde besluttet, at han ikke skulle deltage i lørdagens FA Cup-finale.

Det mener den britiske avis The Guardian at vide.

Ifølge avisen havde den danske forsvarsspiller følt sig utilpas i ugen op til den store kamp på Wembley, som Chelsea tabte til Liverpool efter en straffesparkskonkurrence.

Christensen skulle selv have sagt til Chelsea-træner Thomas Tuchel, at han ikke var i stand til at spille.

Danskeren startede inde, da Chelsea om onsdagen - altså tre dage før FA Cup-finalen - mødte Leeds i Premier League.

Thomas Tuchel nævnte i forbindelse med finalen ikke noget om, hvorfor Christensen, som ikke var blevet meldt skadet, slet ikke var en del af Chelseas trup.

Ifølge The Guardian var danskerens holdkammerater "chokerede og forvirrede" over, at Christensen havde forladt holdets hotel før finalen.

Thomas Tuchel har tidligere i sæsonen sagt, at han havde udeladt Christensen fra Chelseas trup i forbindelse med kampe på grund af danskerens kontraktsituation.

Men det var altså angiveligt ikke derfor, at midterforsvareren ikke var med i lørdagens FA Cup-finale.

Danskerens kontrakt med Chelsea udløber efter indeværende sæson. I efteråret lød det, at parterne var tæt på en forlængelse, men forhandlingerne gik tilsyneladende i hårknude.

Skal man tro rygtebørsen, er Christensen på vej væk, og den danske landsholdsspiller vil angiveligt inden længe blive præsenteret som ny spiller i FC Barcelona.

Thomas Tuchel regner da også med, at Christensen snart er fortid i Chelsea.

- Det lader til, at vi mister nogle nøglespillere. Vi mister selvfølgelig Toni (Antonio Rüdiger, red.), vi mister Andreas. Så det er hårdt, og vi har allerede noget at indhente, siger tyskeren ifølge Sky Sports på et spørgsmål om Chelseas evne til at følge med Liverpool, når det gælder spillerhandler.

/ritzau/