• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Valencia lurer på to FC København-spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

To FC København-forsvarer er ifølge det spanske medie Superdeporte på blokken i Valencia.

Af Kenneth Jensen

De har allerede Daniel Wass i truppen, og måske kan der være mere dansk blod på vej til spanske Valencia.

Det er det spanske medie Superdeporte.es, der fortæller, at FC Københavns venstre back Nicolai Boilesen er et emne i Valencia.

Danskeren har haft en fin sæson på klubholdet, hvor Ståle Solbakken har fået stabiliseret forsvaret, og han har formentlig stadig et godt navn i Europa efter nogle gode sæsoner i Ajax, inden han blev alvorligt skadet og uvenner med træner Frank de Boer.

Men Boilesen er ikke den enste spiller, som den spanske klub ifølge mediet følger.

Også den slovakiske forsvarsspiller Denis Vavro er et emne i Valencia. Vavro har hævet niveauet markant i denne sæson, hvor han spiller ved siden af en god leder i Andreas Bjelland.

Den 22-årige centrale forsvarsspiller har kontrakt med FC København frem til sommeren 2022, mens Nicolai Boilesen har kontrakt med Ståle Solbakkens mandskab frem til sommeren 2020.

Det er ikke unormalt, at klubber følger og holder øje med mange spillere, så der er stadig langt fra interesse til aftale, men interessen er alligevel et bevis på, at FCK-forsvaret har stået godt, og at de gode præstationer i Europa også er blevet bemærket.

I Superligaen har FCK lukket16 mål ind i 16 kampe, mens klubben i Europa League-gruppespillet har lukket tre mål ind i fire kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.