• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Medier: FCK betaler 15-16 millioner for ny angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge spansk avis koster Michael Santos 2,2 millioner euro, altså 16,4 millioner kroner at købe fri af Malaga. BT skriver en lignende pris.

Af Anders Dehn

Det tyder på, at FC København snart har en afløser for Dame N'Doye på plads. Ifølge BT er de danske mestre tæt på at hente Michael Santos til klubben.

Det samme skriver den store spanske avis Marca. Herfra lyder prisen på 2,2 millioner euro, hvilket svarer til 16,4 millioner kroner. Dertil kommer 10 procent i videresalg. BT nævner også en pris på "lidt over" 2 millioner euro.

Læs også: Avis: FC København køber angriber i Malaga

For et års tid siden var Ståle Solbakken og co. ellers klar med 3,5 millioner euro, men Santos og hans rådgivere vurderede, at det ikke ville være godt at skifte til en liga som den danske. Derfor valgte de et års udleje til Leganés, som han nåede 16 La Liga-kampe og ét mål for.

Holder de tal, har FCK sparet knap 10 millioner kroner i forhold til prisen i 2018.

Denne sommer var klubber som Huesca, Girona og Rayo Vallecano ifølge Marca interesserede i Michael Santos, men sidstnævnte ville kun betale 1,6 millioner euro (12 millioner kroner). Så ville Malaga hellere sælge til FC København.

Santos er 26 år gammel og kommer fra Uruguay, for hvem han har spillet to landskampe. I FCK skal han kæmpe med Jonas Wind, Mohamed Daramy og Pieros Sotiriou. Og Dame N'Doye, når han vender tilbage fra sin knæskade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus