Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Medier: FCK byder på argentinsk offensivspiller

FC København har angiveligt afgivet et bud på den argentinske offensivspiller Daniel Mancini.

FC København har forsøgt sig med en del kantspillere de seneste par transfervinduer - det kunne godt tyde på, at sportsdirektør Peter Christiansen har endnu flere skud i bøssen. 

Flere græske medier - herunder Metrosport og Sport-FM - skriver, at FC København er klar med et bud på den argentinske offensivspiller Daniel Mancini, der til dagligt tørner ud for Aris Thessaloniki, som aktuelt er på tredjepladsen i den græske liga.

Daniel Mancini tiltrækker sig imidlertid også interesse fra en klub i Dubai, og her kan den 25-årige kantspiller tjene en del flere penge end i den danske hovedstad.

FC København kan sagtens byde på argentineren på nuværende tidspunkt og lukke en aftale, men Mancini vil først kunne trække i FCK-trøjen til januar, når transfervinduet igen åbner. 

Daniel Mancini kan både spille til højre og til venstre i offensiven, og det gør ham til en meget alsidig brik at råde over. Han har i denne sæson scoret tre mål i fem ligakampe for Aris Thessaloniki, og dermed er han allerede godt på vej til at overgå sidste sæson, hvor det blev til fem mål og fem assists. 

Argentineren har tidligere tilbragt en del år i fransk fodbolds næstbedste række, hvor han både har tørnet ud for Auxerre og Tours FC. Han skiftede til Aris Thessaloniki for tre år siden. 

Aris Thessaloniki skal for nyligt have afslået et bud fra cypriotiske Omonia Nicosia på Daniel Mancini.