Foto: Getty Images
Superliga

Medier: Levski Sofia afviser bud fra Brøndby

Brøndby IF har ifølge flere medier budt på midtstopper i Bulgarien. Buddet er blevet afvist.

Brøndby IF har afløst Andreas Maxsø med Rasmus Lauritsen, men de blå-gule kan meget vel få brug for endnu en ny midtstopper inden transferdeadline.

Sigurd Rosted meldes på vej til Toronto FC, og søgen på en ny midtstopper har tilsyneladende fået Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen til at kigge i retning mod Bulgarien.

Flere bulgarske medier skriver, at Brøndby IF har budt på Levski Sofia-spilleren Jose Cordoba, der desuden er landsholdsspiller for Panama. Buddet skal være blevet afvist med beskeden, at Cordoba ikke skal nogen steder i dette transfervindue.

Mens det samstemmende lyder i bulgarske medier, at Brøndby har budt på Cordoba, er der ikke helt enighed om, hvor meget de blå-gule bød.

Ifølge dsport lød Brøndbys bud på 15 millioner kroner, mens sportal melder om et bud på 16,5 millioner plus en videresalgsklausul på 10 procent. 

21-årige Jose Cordoba har spillet 48 kampe for Levski Sofia, og i indeværende sæson har han været på banen i så godt som samtlige minutter i ligaen. I sidste sæson blev han pokalvinder med den bulgarske hovedstadsklub. 

Han har spillet tre A-landskampe for Panama, der har dansk-spanieren Thomas Christiansen som landstræner. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE