Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Medier: Tidligere FCM- og EfB-spiller vender hjem til Finland

Den 36-årige stopper Markus Halsti vender hjem til Finland, skriver to finske medier.

Markus Halsti forlod tidligere på sommeren Esbjerg fB, da hans kontrakt udløb, og nu har han fundet sin næste klub. I hvert fald hvis man skal tro et par finske medier.

Både MTV Uutiset og Helsingin Sanomat skriver således, at den 36-årige finne vender hjem til Finland for at fortsætte karrieren i HJK Helsinki. Markus Halsti skulle allerede have skrevet under på en aftale.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Ifølge Helsingin Sanomat var HJK Helsinki ikke den eneste finske klub, der prøvede at få fat i Halsti denne sommer. Der var også interesse fra flere andre klubber i den finske liga.

Men Markus Halsti vender altså tilbage til klubben, hvor han fik sit gennembrud og spillede fra 2003 til 2007, før han skiftede til Malmö FF.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Siden var han forbi D.C: United i USA, før han kom til FC Midtjylland og Superligaen i 2016. I Superligaen nåede han at spille 75 kampe for FC Midtjylland og Esbjerg fB.

Hvis han som forventet ender i HJK Helsinki, skal Markus Halsti spille med to andre tidligere Superliga-spiller. Ferhan Hasani fra Nordmakedonien har nemlig en fortid i Brøndby IF, men er nu på kontrakt i den finske klub, og den tidligere FC Midtjylland-lejesvend Daniel O’Shaughnessy er også.