Video : Tipsbladet
Superliga

Megastjerne roser Nathan Trott

Arsenal-stjernen Declan Rice har lykønsket Nathan Trott med skiftet fra West Ham til FC København.

Lørdag fik FC København endelig en afløser for Kamil Grabara på plads, da 'Løverne' kunne præsentere Nathan Trott, der i sidste sæson imponerede stort for Vejle Boldklub. 

Nathan Trott var dog kun udlejet til klubben fra Nørreskoven, idet han indtil i går var ejet af West Ham, som målmanden skiftede til som 17-årig tilbage i 2016.

Med udlejninger til Wimbledon, franske Nancy og Vejle Boldklub har Nathan Trott tilbragt meget af sin tid som West Ham-spiller på leje i andre klubber, men den nye FC København-keeper har alligevel formået at imponere i London-klubben. 

Efter skiftet til FC København har den tidligere West Ham-kaptajn Declan Rice nemlig sendt en lykønskning til Nathan Trott på Instagram, hvor den engelske landsholdsspiller samtidig roser målmanden. 

- Sikke en målmand. Alt det bedste fremover, lyder det således fra Declan Rice, der torsdag spillede 90 minutter i Englands 1-1-kamp mod Danmark under EM. 

Declan Rice forlod selv West Ham sidste sommer, da Arsenal hentede ham for lidt over 880 millioner kroner. 

Nathan Trott nåede blot at få en enkelt førsteholdskamp i West Ham, da målmanden fra Bermuda tilbage i januar 2021 blev indskiftet i en FA Cup-kamp mod Doncaster. Til gengæld er Trott noteret for over 60 kampe for West Hams U21-hold. 

Tilbage i januar fortalte Nathan Trott om sin tid i Premier League-klubben i et interview med Tipsbladet

- Det har været godt for mig. Jeg har været der i omtrent otte år nu, så det har været en stor del af mit liv og min karriere. Jeg har virkelig nydt det. Jeg har udviklet mig rigtig godt der, og jeg blev en del af Englands ungdomslandshold på under et år efter mit skifte til West Ham. Jeg spillede for U18-holdet og U21-holdet, så jeg har haft en rigtig god tid i West Ham. Jeg har været involveret i førsteholdet i en ung alder, så jeg har fået masser af værdifuld erfaring derfra, lød det dengang fra Nathan Trott. 

I samme interview udtalte Nathan Trott, at et skifte til FC København ville være 'perfekt' for ham. Fem måneder senere gik drømmen i opfyldelse for den nu 25-årige keeper.