Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Melder klart ud: Jeg vil blive i FC København

Svensk angriber ønsker at blive i FC København, men det er ikke kun op til ham.

For en måned siden var der ikke meget, der indikerede, at den svenske angriber Jordan Larsson skulle have en fremtid i FC København, men lejesvenden fra Schalke 04 har virkelig grebet chancen den seneste måned, hvor han har fået masser af spilletid og lavet mål.

Fire gange har han scoret i den seneste måned og var blandt andet med til at vinde Sydbank Pokalen, og nu får han en vigtig rolle i de sidste par runder, hvor FCK skal forsøge at holde FCN bag sig i tabellen.

Når sæsonen er forbi, håber 25-årige Jordan Larsson på, at han kan få lov til at blive i FC København og dermed også permanet sige farvel til Schalke 04.

- Jeg tror, alle ved, at jeg gerne vil blive her. Jeg trives godt i den her klub og by. Min familie trives også. Så hvis jeg skal vælge, så bliver jeg her, men sådan fungerer det ikke i fodbold. Der er mange andre, der skal træffe beslutninger, og det er op til dem, siger han i et interview med Discovery.

Angriberen får spørgsmålet, om han løbende går og prikker til Peter Christiansen for at få en aftale på plads.

- Han får nogle blikke, siger Jordan Larsson med et smil.

Angriberen kom til Schalke 04 fra Spartak Moskva i sommeren 2022. Men han blev udlejet til FCK i januar, efter han ikke fik slået igennem i den tyske klub.

Se interviewet med angriberen i videoen øverst til denne artikel - der er også interviews med både Rasmus Falk og Jacob Neestrup, der kommenterer svenskerens opblomstring.