• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Mellemfornøjet Niels F: Vi får ikke scoret nok

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Brøndby-træneren var nogenlunde tilfreds med sit mandskab, som torsdag aften vandt 3-0 over Serie 1-holdet Aalborg Freja.

Af Jacob Quvang

Brøndby havde som forventet ingen problemer, da klubben torsdag aften kvalificerede sig til kvartfinalen i Sydbank Pokalen ved at slå Serie 1-holdet Aalborg Freja med sikre 3-0. 

Der var naturligvis stor niveauforskel på banen, hvor Brøndbys eneste genganger fra derbysejren i søndags var Thomas Mikkelsen i mål. 

Brøndby-reserverne havde da heller ingen problemer, men de imponerede heller ikke ligefrem. Cheftræner Niels Frederiksen var da heller ikke fuldstændig begejstret over indsatsen. 

- Jeg er nogenlunde tilfreds, for vi vinder kampen uden at komme i problemer, og det skal vi selvfølgelig heller ikke. Man har jo et eller andet håb om, at når man møder et Serie 1-hold, så skal man score en syv-otte mål, men det lykkedes vi ikke med i dag. De forsvarer sig rigtigt godt og står dybt, og der får vi ikke scoret nok.

- Men vi får scoret de mål, vi skal, og vi træder også lidt på bremsen i de sidste 25 minutter, efter vi kommer foran med 3-0. Man vil jo gerne have, at vi finder løsningerne lidt hurtigere, men man er sådan lidt mellemfornøjet, når man møder sådan et hold. Vi manglede lidt tempo nogle gange - og specielt i slutningen, fortæller Brøndby-træneren til Brøndbys hjemmeside efter kampen. 

Brøndbys mål blev scoret af Andrija Pavlovic, Jagvir Singh og Oskar Fallenius. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020