Messi scorer sit 100. mål for Argentina

På 17 minutter scorede Lionel Messi tre mål mod Curaçao. Dermed er han oppe på 100 mål i landsholdstrøjen.

Den argentinske verdensstjerne Lionel Messi scorede natten til onsdag dansk tid sit mål nummer 100 i landsholdstrøjen for de regerende verdensmestre.

Det skete i en målrig venskabskamp mod den lille caribiske nation Curaçao.

Den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder åbnede målfesten efter 20 minutter.

Knap et kvarter senere gjorde den 35-årige argentiner det til 3-0, inden han fire minutter senere fuldførte sit hattrick, da han gjorde det til 5-0.

Nicolás González, Enzo Fernández, Ángel Di María og Gonzalo Montiel fik også deres navne på måltavlen i kampen, der altså endte hele 7-0.

Curaçao er et land i den sydlige del af Det Caribiske Hav.

Messis mål nummer 100 kommer, 17 år efter at han åbnede sin målfest for Argentina i et 2-3-nederlag til Kroatien i marts 2006.

Tirsdagens hattrick var Messis syvende for Argentina.

Messi har scoret flere mål på det argentinske landshold end sine to nærmeste forfølgere tilsammen.

Således nåede Gabriel Batistuta op på 56 mål for Argentina i sin karriere, mens Sergio Agüero nåede op på 41 mål, inden han i december måtte indstille karrieren på grund af hjerteproblemer.

På listen over de mest scorende landsholdsspillere nogensinde ligger Messi fortsat nummer tre. Rivalen Cristiano Ronaldo ligger på førstepladsen med 122 mål for Portugal, mens Ali Daei ligger nummer to med 109 mål for Iran.