• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League tipsbladet.dk

Messis PSG-transfer minder om Ronaldo til Juventus

Foto: Getty Images

Mange har erklæret Paris Saint-Germain for vindere af sommerens transfervindue efter kontrakten til Lionel Messi og adskillige andre profilerede transfers. Det fatter Tipsbladets chefredaktør ikke et kuk af.

Af tipsbladet.dk

Paris Saint-Germain og Manchester City mødes tirsdag aften til et brag af en Champions League-kamp.

Lionel Messi er meldt klar, og PSG vil have godt af point i kampen, efter man kun fik 1-1 i åbningskampen mod Club Brugge, mens Manchester City vandt 6-3 over RB Leipzig.

I en stor videoanalyse ser Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen nærmere på kampen og de to storklubber, der muligvis er verdens to rigeste og mest købestærke klubber med henholdsvis Qatar og emiratet Abu Dhabi fra De Forenede Arabiske Emirater i ryggen.

Og selvom Paris Saint-Germain løb med det meste af opmærksomheden på sommerens transfermarked, på trods af at Manchester City stod for den største transfersum i sommeren 2021 ved købet af Jack Grealish i Aston Villa, har Tipsbladet-bossen overordnet set klart mere fidus til Manchester City end til PSG.

- Det var oplagt, at han skulle til Paris Saint-Germain. Dels har der været en masse kontakt mellem Qatar og familien Messi gennem ti år, blandt andet via store sponsoraftaler og andre samarbejder.

- Aftalen med Lionel Messi passer fantastisk til Paris Saint-Germain, fordi man måske ikke er så meget en fodboldklub som det er et PR-projekt for Qatar. Et projekt, der har mere med Hollywood og eksponering at gøre, og som minder om, og I må undskylde mig her, som noget, en teenager har bygget i sit FIFA-spil eller i Football Manager, siger Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Se hele analysen og vurderingen af, hvorfor aftalen med Lionel Messi og sommers øvrige PSG-transfers bringer den franske topklub længere væk fra en Champions League-titel, i videoen, der ligger i toppen af denne artikel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020