Chok: Norsk hold ydmyger Mourinho og Roma

Bodø/Glimt leverede en pragtpræstation, da holdet bankede Roma med 6-1 i Conference League.

Den italienske storklub Roma og træner José Mourinho kommer formentlig ikke til at glemme besøget i Nordnorge lige foreløbig.

I Conference League vandt den norske mesterklub Bodø/Glimt med hele 6-1 over italienerne, der blev ydmyget efter alle kunstens regler.

Roma havde ellers vundet sine første to kampe i gruppen, men her gik det helt galt mod et hold, der også i mesterskabssæsonen sidste år demonstrerede, at det er i stand til at lave ekstremt mange mål.

Angrebstalentet Erik Botheim havde en stor aften med tre oplæg og to scoringer på rutinerede Rui Patrício, der vogtede målet for gæsterne.

Allerede efter 20 minutter anede man, hvilken vej vinden blæste på det fuldsatte Aspmyra stadion i Bodø.

Da havde Botheim og landsholdsspilleren Patrick Berg bragt hjemmeholdet foran med 2-0 mod et Roma-hold, der var ændret på en del pladser i forhold til idealopstillingen.

Carles Perez skabte nyt håb for gæsterne ved at reducere til 1-2, men i anden halvleg koksede det totalt for romerne.

Botheim gjorde det kort efter sidebyttet til 3-1, inden gæsterne gik fuldstændig i stå i de sidste 20 minutter.

Tre scoringer på ni minutter af Amahl Pellegrino og Ola Solbakken, der scorede to, sørgede for de chokerende sejrscifre til det norske mesterhold.