• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Midlertidig Lyngby-træner: Den sværeste opgave i karrieren

Foto: Getty Images

I Lyngby måtte U/19-træner Carit Falch tage over, da cheftræner Christian Nielsen kom til skade, og det har ikke været let pludselig at komme ind til trænergerningen i 3F Superligaen.

Af tipsbladet.dk

Manden på sidelinjen for Lyngby Boldklub hedder lige nu Carit Falch. Det gør han fordi cheftræner Christian Nielsen fik en bold i hovedet til træning fra klods hold og pådrog sig en kraftig hjernerystelse og piskesmæld.

Carit Falch har tidligere været træner på Cypern samt træner for U/21-landsholdet i Litauen. Alligevel var den pludselige tjans i Lyngby noget af en udfordring:

- Jeg troede faktisk, at nogle af mine tidligere job, blandt andet på Cypern, var noget af det sværeste, jeg havde prøvet, men da jeg stod her første dag, tænkte jeg, det her var min største og sværeste opgave i karrieren, siger Carit Falch til Ritzau.

Det er især det faktum, at jobbet i Lyngby er midlertidigt, der gør jobbet svært. Her er det nemlig ikke let at påvirke noget, men alligevel tror Carit Falch på, at han kan gøre gode ting i Lyngby:

- Jeg kommer med ny energi og nye øjne, og den præstation, der var mod Horsens, rækker frem mod noget bedre, og det har jeg sagt til drengene, at vi skal bygge videre på, udtaler han.

Lyngby har kun hentet tre point i denne sæson i 3F Superligaen. Fredag aften spillede man 1-1 med AC Horsens.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020