Video : Tipsbladet
Superliga

Overrasker: Vejle ophæver med midtbanemand

Vejle Boldklub siger farvel til midtbanespiller Azer Busuladzic, der ikke har fået meget spilletid på det seneste.

De kæmper hårdt i bunden af rækken i Superligaen, men nu bliver Vejle Boldklub en mand mindre i kampen om overlevelse.

Klubben og midtbanespiller Azer Busuladzic er blevet enige om at ophæve aftalen.

Det fremgår af Vejle Boldklubs hjemmeside.

Den 32-årige midtbanespiller, der kom frem i Vejle Boldklub, spillede fem år i udlandet, inden han i sommeren 2022 kom retur til Vejle Boldklub.

I denne sæson er det blevet til 13 Superliga-kampe, men blot fire har været fra start, og parterne er blevet enige om, at det nok er bedst, at midtbanemanden finder et andet sted at spille fremadrettet.

I dette forår har han fortsat minutter til gode, og således er det ikke siden 1. december, at han har været i kamp for VB.

- Jeg har ikke været tilfreds med spilletiden, og når man er 32 år, skal man sikre sig, at man kan bidrage til holdet på den måde, man synes, er den bedste. Jeg mener, jeg er god nok til at spille. Klubben og jeg har haft en fair og konstruktiv dialog, og begge parter er enige om, at dette her er den rette løsning. Jeg håber og tror på, at Vejle Boldklub overlever i 3F Superligaen, siger han til Vejle Boldklubs hjemmeside.

Kontrakten stod til at løbe ud til sommer, men nu får midtbanespilleren muligheden for at finde en ny arbejdsgiver med det samme. Og så skal Vejle omvendt håbe på ikke at blive ramt af for mange skader på midtbanen, for så vil man ende med at savne 32-årige Busuladzic, der i sin karriere også har spillet for blandt andre OB.