• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Midt i pausen: Viborg og FCM i stor målfest

Foto: Getty Images

Det hele begyndte med to selvmål i Future Cup-opgøret, der endte 3-3.

Af Oliver Okstrøm

Der er som regel godt gang i den, når Viborg og FC Midtjylland tørner sammen. Nogle gange mere på tribunerne end på banen, men denne torsdag i Future Cup var det inde på banen, at det hele gik bananas midt i landsholdspausen.

Her var det med mål i en kamp, som endte 3-3 i turneringen, som giver en blanding af førsteholdsspillere og U19-spillere muligheden for at få ekstra spilletid. 

Blandt andet var Juninho med i startopstillingen for FC Midtjylland, men han lagde ud med at lave et selvmål efter bare syv minutter af opgøret. Det samme gjorde Viborgs vante førstemålmand Lucas Lund efter, da der var spillet 13 minutter, og så stod der 1-1.

Han blev i hvert fald registreret for et selvmål på det indlæg, som Nikolas Dyhr fik sendt ind, der endte med at gå i netmaskerne.

Efter pausen blev der skruet op for målscoringerne, hvor det var Jeppe Grønning, der gjorde det til 2-1 for Viborg fire minutter inde i anden halvleg. Kort efter var det den unge nigerianer Stanley Iheanacho, som gjorde det til 2-2.

Sejren kom igen på Viborg-hænder efter 65 minutters spil, da Nigel Thomas gjorde det til 3-2.

-Men det røg ud af hænderne på dem igen, da unge Sofus Østergaard Grandjean Johannesen med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde det til 3-3. Det var godt et kvarter efter, at han kom på banen.

Med i kampen var der foruden de nævnte spillere folk med som blandt andet Zan Zaletel, Serginho, Renato Jr, Jakob Bonde og Magnus Westergaard for Viborg, mens FCM havde spillere som André Rømer, Iver Fossum, Mads Bech og Ola Brynhildsen med.

Disclaimer Tipsbladet og Viborg FF