• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

- For mig er OB et top 6-hold

Foto: Getty Images

Viborg-træner Lars Friis forventer en svær opgave mod OB, som han anser for at være blandt Superligaens seks bedste.

Af Mads Bye Marboe

Det er længe siden, at OB har været med helt i toppen af Superligaen, men Viborg-træner Lars Friis mener, at fynboerne er et top 6-hold i dansk fodbold.

Det siger han inden klubbernes indbyrdes mødes søndag eftermiddag. 

- For mig er OB et top 6-hold, der har dygtige spillere på alle pladser. De har noget individuel kvalitet, især i offensiven, og så har de fået en cheftræner, der har fået sat noget mere struktur på, og det klæder dem. I omstillingsspillet er de rigtig farlige, og det skal vi være opmærksomme på og være omhyggelige med ikke at smide bolden de forkerte steder, siger han til klubbens hjemmeside.

Viborg spillede senest 1-1 med Vejle, og her var Friis ikke tilfreds med viborgensernes præstation. Derfor vil han have holdets niveau løftet til søndagens opgør.

- Vi var ikke tilfredse med vores egen præstation i Vejle i seneste runde, og så er det klart, at kvaliteten skal have et løft, når vi møder OB i morgen. Det er især vores tekniske kvalitet, og det er selvfølgelig noget, der har været fokus på på træningsbanen i ugens løb.

For cheftræneren er det afgørende, at det bliver en intens kamp, hvis Viborg skal have noget med.

- Jeg forventer en tæt kamp med gang i, som vi plejer at have, når vi spiller på hjemmebane. Det er den måde, vi angriber kampene på, og det er den måde, vi er bedst. Men vi er også bevidste om, at vi skal være skarpere og klogere end sidst. Det er vigtigt, at vi får intensitet i kampen og får vores fans med fra første minut. Så tror vi på, at vi kan få skabt et godt resultat.

Kampen fløjtes op klokken 14.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020