Milan på guldkurs efter portugisiske tryllerier

Rafael Leao assisterede begge Sandro Tonalis mål, da Milan vendte 0-1 til 3-1 i udekampen mod Verona.

AC Milan er på kurs mod sit første italienske mesterskab siden 2011.

Søndag slog holdet på udebane midterholdet Verona 3-1 efter blandt andet to scoringer af Sandro Tonali - begge efter fornemt forarbejde af Rafael Leao.

Milan er med sejren stadig to point foran Inter i toppen af Serie A med to spillerunder tilbage af sæsonen.

Reelt er forspringet større, da Milan er bedre end Inter i holdenes indbyrdes opgør, hvilket bliver afgørende, hvis holdene slutter à point.

Den tidligere Inter-spiller Davide Faraoni pandede efter 38 minutter Verona foran efter et godt indlæg, men Milan svarede tilbage i første halvlegs overtid.

Offensivstjernen Rafael Leao leverede en fremragende soloaktion i venstre side og sendte et fladt indlæg foran mål, hvor midtbanespilleren Sandro Tonali på det nærmeste trampede udligningen over stregen.

Leao gentog sit kunststykke i starten af anden halvleg, og en omstilling endte igen med en nem scoring af Tonali efter forarbejde af portugiseren.

Netop indskiftede Alessandro Florenzi lukkede ballet efter 87 minutter med et flot mål.

Milan mangler en hjemmekamp mod Atalanta og en udekamp mod Sassuolo, mens Inter mangler Cagliari ude og Sampdoria hjemme.