Foto: Getty Images
Superliga

Millionær-fest: Se Superligaens spillerbudgetter

Det er aldrig nogensinde blevet brugt flere penge på transfers og lønninger, end der bliver brugt nu i Superligaen. Få hele overblikket her.

De glade amatørdage er for længst ovre i Superligaen: Velkommen til en liga, hvor det aldrig har været dyrere at være med.

Traditionen tro har Tipsbladet gennemgået samtlige handler i Superligaens transfervindue, nærlæst årsrapporter og vendt de 12 klubbers økonomi med insidere og eksperter.

Og billedet er entydigt: Det er vanvittigt dyrt bare at være med i Superligaen, for slet ikke at tale om at købe og aflønne de spillere, der skal til for at komme højere op i hierarkiet.

Tipsbladet har set nærmere på samtlige klubber i Superligaen og dykker ned i økonomien og transfers i hver enkelt klub.

Og det er voldsomme summer, det koster især at have et tophold, hvor FC København og FC Midtjylland men efterhånden også Brøndby IF og til dels FC Nordsjælland og AGF bruger rigtig mange millioner og kan sammenligne se med traditionelt større klubber i udlandet.

Men også midterfeltet er blevet dyrt, og farligt, fordi man selv med stor budgettet omkring og over 30 millioner kroner slet ikke kan føle sig sikker på at overleve i Superligaen.

Du får en detaljeret gennemgang af hvert af de 12 hold herunder– god fornøjelse med favoritklubben og med at skæve til, hvad der sker hos konkurrenterne.