Mindeværdigt saksesparksmål i Brøndbys sidste test

Det blev 3-3, da Brøndby mandag mødte Hillerød, hvor særligt et af målene gjorde indtryk.

Brøndby spillede mandag deres sidste træningskamp i denne vinterpause, og her blev det til et målrigt opgør mod 1. divisionsklubben Hillerød, der endte 3-3.

Her var det en kamp, hvor de blågule fra den københavnske vestegn stillede op med en god blanding af forventede startere og reserver i startopstillingen, og Hillerød kom da også foran med både 1-0 og 2-0 i kampen, da der var spillet syv minutter af kampen. Begge efter hjørnespark.

Efter pausen kom blandt andet Emmanuel Yeboah ind for Brøndby, og han skulle komme til at vise sig flot frem. Men det var først efter, at Clement Bischoff havde fået reduceret for Brøndby.

Hillerød fik derefter igen scoret på et hjørnespark efter 56 minutters spil, og det begyndte at se sort ud for Brøndby. Men efter 62 minutter af kampen fik førnævnte Yeboah lavet et mål, som tilskuerne sent vil glemme.

Efter et opspil i højresiden lavede han et smukt udført saksespark til 2-3.

Og med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid var det Betram Kvist, som sørgede for 3-3-scoringen, som også blev kampens resultat.

Brøndby lægger ud med at møde FC Midtjylland på hjemmebane på søndag, når Superligaen for deres vedkommende bliver sparket i gang igen. Her vil der være tale om et vaskeægte topbrag om førstepladsen, som Brøndby kan tage med en sejr.