• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Pape Pate Diouf kan være på vej mod et comeback til Molde, efter hans skifte til Emiraterne faldt til jorden.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Pape Pate Diouf havde egentlig hentet sine støvler på FCK's træningsanlæg og sat kursen mod De Forenede Arabiske Emirater, hvor et lejeophold hos Al-Dhafra skulle løse ham fra den rolle som evig reserve, han har indtaget under Ariël Jacobs i FC København.

Det skifte fladt dog til jorden, og derfor er Diouf igen i København, men måske kun for en kort stund. For pludselig er Dioufs tidligere klub Molde tilbage i kampen om senegaleseren.

- Vi har forhørt os, og de [FCK] kender til interessen. For øjeblikket er det en lejeaftale, der er mest aktuel. Vi ser ikke køb som en mulighed lige nu. Men lige for øjeblikket er vi ikke nærmere en løsning, siger Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til lokale Romsdal Budstikke.

Avisen mener at vide, at der endnu er samtaler de to klubber imellem. Samtaler, der angiveligt er genoptaget efter Dioufs mislykkede skifte. Allerede tidligere på sommeren har den norske mesterklub været i kontakt med FC København for at høre om muligheden for at hente klubbens forhenværende spiller hjem.