• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mussmann stoppede som 23-årig: Det var faktisk godt for mennesket

Mussmann stoppede som 23-årig: Det var faktisk godt for mennesket
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fodboldkarrieren sluttede i en tidlig alder for den tidligere SønderjyskE-spiller Søren Mussmann, der efterfølgende har opdaget, at der er andet i livet end fodbold.

Af Ole Hoffskov

En skadesplaget karriere sluttede for Søren Mussmanns vedkommende som 23-årig. På det tidspunkt havde forsvarsspilleren optrådt 46 gange i Superligaen for SønderjyskE og været forbi den italienske Serie B-klub FC Pro Vercelli.

Søren Mussmann brækkede foden i sin debut som 16-årig, og siden fulgte en masse skader trop for forsvarsspilleren, der især havde problemer med hoften. I januar 2017 valgte han at indstille karrieren.

- Det var underligt at gå fra at være fodboldspilleren Søren til bare at være Søren. Det hele blev bare revet fra mig, og det gik simpelthen så hurtigt. Det var hårdt. Så karrierestoppet var hårdt for fodboldspilleren, men jeg fandt ud af med tiden, at det faktisk var godt for mennesket, skriver Søren Mussmann i et indlæg på spillerforeningen.dk og tilføjer:

- Jeg er altid blevet anerkendt for at være god til fodbold, og har fundet ud af nu, at jeg har levet en forkælet tilværelse som fodboldspiller. Det har derfor været sundt for mig at komme ud af den boble og ud i den ’virkelige verden’. Her har jeg fundet ud af, at der er andet i livet end fodbold, og at jeg er andet end bare fodboldspiller.

Søren Mussmann arbejder i dag som agent. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.