• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Mustapha Bundu siger på gensyn: Tror, I vil se mig i Aarhus igen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Angriberen fra Sierra Leone håber at vende tilbage til AGF en dag.

Af Victor Risager

I går, fredag, blev det officielt. Mustapha Bundu forlader AGF i en rekordtransfer til fordel for belgiske Anderlecht, hvor han har fået en fireårig kontrakt.

Angriberen fra Sierra Leone forlader således den danske Superliga, hvor han står noteret for 101 og 17 mål, men det er ikke et endegyldigt farvel. I hvert fald ikke hvis det står til Mustapha Bundu selv.

Han håber selv på et gensyn med AGF.

Læs også:Podcast: Må Kamil Wilczek skifte til FC København?

- Jeg er ret sikker på, at I vil se mig i Aarhus igen. Jeg er ret sikker. Men det er jo fodbold. Jeg har set mange snakke om at komme tilbage, og det er noget, jeg gerne vil. Når den rette tid kommer, vil det ske, tror jeg, siger Bundu i et interview med AGF TV.

Han kalder samtidig skiftet til Anderlecht for bittersødt efter fire gode år i AGF, hvor den største oplevelse også var en af de sidste: at sikre bronzemedaljerne i den netop overståede Superliga-sæson.

- Jeg har spillet for AGF i de seneste fire år, og det var min første professionelle fodboldklub. Jeg har forelsket mig i klubben og byen, så det er den bitre del af det. Nu tager jeg det næste skridt i min karriere og skifter til en stor og klub i Belgien, og jeg glæder mig til den udfordring. Det er den søde del.

- Der er mange gode minder, men det største i min tid her er, at vi sikrede medaljerne for byen, for klubben og for fansene. Jeg kom til klubben i 2016, og jeg har oplevet op- og nedture, og jeg har set klubben gøre det mindre godt, og hvordan fansene fortsat har støttet os og haft tålmodighed. Så det største var at sikre medaljer til Aarhus.

Mustapha Bundu, 23 år, menes at koste i omegnen af 22 millioner kroner plus bonusser. 

Læs også:Avis: Bologna vil igen på rov i FC København

Læs også:Historisk stor AGF-transfer: Vi kommer til at savne Bundu

Læs også:Officielt: AGF sælger Mustapha Bundu til Anderlecht

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus