• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Neestrup afslører: Det har jeg sagt til spillerne

Foto: Getty Images

FC København-træneren har rost sine spillere for præstationen mod Bayern München, men vil helst ikke fremhæve enkelte spillere.

Af Victor Risager

Tipsbladet i Parken.

FC København var så tæt på at hente point mod Bayern München tirsdag aften efter en kamp, hvor “løverne” langt henad vejen spillede lige op med de tyske mestre og endda også kom foran via Lukas Lerager.

Men FCK ender med at stå tomhændet tilbage, uden et eneste point.

I omklædningsrummet var det dog ikke en skideballe, FC København-spillerne fik fra cheftræner Jacob Neestrup efterfølgende. Tværtimod. Det fortæller han i mixed zone efter kampen. 

- Jeg har sagt, at de gjorde alt, hvad de kunne og skulle, og jeg kan ikke rose dem nok for den præstation, de satte sammen. Jeg kan ikke rose flere af spillerne nok individuelt for den måde, de går ind og løfter det kollektivt i dag. Der er så mange, der er så gode i en så svær kamp. Det er jeg meget, meget tilfreds med, siger Jacob Neestrup til den fremmødte presse.

FC København-træneren vil dog helt ikke fremhæve særlige spillere.

- Nej, det, synes jeg, ville være tarveligt. Jeg synes eddermame, der er mange, der er gode i dag.

Spurgt direkte ind til Diogo Goncalves’ præstation på midtbanen, fremhæver Neestrup dog et par stykker.

- Diogo var fremragende. Jeg synes også, at det var helt rigtigt at bruge Claesson som 9er. Det var også imponerende, at “Pete” (Peter Ankersen, red.) leverer sådan en præstation. Alle inde på den bane gør, hvad de kan og skal for, at vi kan få et point eller tre, siger han.

Og selvom det ikke blev til point mod Bayern München, kan Jacob Neestrup glæde sig over, at FC København gjorde god reklame for sig selv og dansk fodbold.

- Det er også vigtigt, at vi viser dansk fodbold frem. Som FC Nordsjælland også gør på torsdag. Selvfølgelig skal vi også have nogle point, men vi skal også vise os frem fra vores bedste side. Det er også sådan, vi over tid tiltrækker dygtige spillere på. Det er, når de kan se os spille sådan en kamp mod Bayern, Dortmund eller Manchester City. Det er fandeme også vigtigt, lyder det fra FC København-bossen.

FC København står med ét point efter to runder af Champions Leagues gruppespil. Den 24. oktober skal de møde Manchester United på Old Trafford.